Привремено вработување

Ако се наоѓате во ситуација кога немате можност кандидатите да ги вработите во својата структура, или мислите дека администрацијата ќе биде премногу голем товар за нови вработени, HILL  ви ја нуди услугата која ќе ви го поедностави вашетото работење и позитивно ќе влијае на вкупните резултати на Вашата компанија.

 

Избегнете ја документацијата и фокусирајте се на работењето!

Можност за пријавување на работници и водење на комплетна администрација преу HILL International, додека вработените извршуваат работни задачи во Вашата компанија. Флексибилност, едноставност и транспарентност се основни карактеристики на привременото вработување преку  HILL International.
 

HILL INTERNATIONAL МАКЕДОНИЈА

© 2013 HILL International |  Home| Mapa sajta| Reference