Стратегија на барање

ИДЕАЛНА СТРАТЕГИЈА ЗА УСПЕХ

Барањето на работници е многу повеќе од објавување оглас за вработување и прибирање на апликации. Ако на огласот се пријават несоодветни кандидати – тогаш и најдобрите методи на селекција се залудни! 
 

Идеални кандидати се оние кои се таргетирани 

Таргетирањето на соодветните кандидати се базира на точно дефиниран профил на квалификации според барањата на работното место и секако оптималната стратегија на барање на работници. Текст на огласот кој е ориентиран кон целната група го истакнува вашиот професионализам и остава кај кандидатите одличен прв впечаток за вашата компанија.  
 

Искористете ја нашата интернационална база на високо квалификувани кандидати! 

Ние ќе пронајдеме кандидати за вас од нашата екслузивна база на кандидати! 
 

Директно барање

Дали имате јасна претстава за тоа кои би сакале да бидат ваши нови вработени? Тие поединци ќе бидат информирани за отворените работни места во вашата компанија, преку нашиот специјален модул – Директно барање! 
 
„Комбинација од профил кој ќе одговара на потребите на компанијата и адекватна стратегија на барање, го зголемува бројот на добри кандидати. Професионално и точно напишан оглас е од огромно значење – не постои втора шанса за прв впечаток. “ 
Roswitha Hill, HR-Expert, HILL Woltron Management Partner
 
 

HILL INTERNATIONAL МАКЕДОНИЈА

© 2013 HILL International |  Home| Mapa sajta| Reference