Барање и селекција на кадри

Дали барате добри работници? Ние ќе ги пронајдеме!

 
Профитирајте од нашите повеќе аспектни услуги и заштедете време, екстра-трошоци и нерви при избирање на вашите идни вработени. Подобрете го Стандардниот пакет на услуги со дополнителни модули скроени по ваша желба, според потребите на вашата компанија – и обезбедете ги вашите кадровски одлуки. 
 
Повеќе од 250 искусни и обучени експерти во повеќе од 20 држави ви стојат на располагање! 
 
"Од мое лично искуство, знам дека HILL успева да го избере кандидатот кој што најдобро одговара на бараниот профил. Јас ја започнав својата интернационална кариера токму преку HILL и стигнав на позиција Генерален Менаџер на IBM Bulgaria. Многу од моите вработени, кои во меѓувреме ги унапредија своите интернационални кариери во IBM, исто така беа пронајдени преку HILL."
Penko Dinev, General Manager of IBM Russia & CIS

HILL INTERNATIONAL МАКЕДОНИЈА

© 2013 HILL International |  Home| Mapa sajta| Reference