Понудата е истечен30.09.2019.
Прикажи ги нашите сегашни реклами во делот oгласи за работа
 
 
 
 
 
 
Хилл Скопје за својот клиент, германска фармацевтска компанија присутна низ цела Европа, бара самостојна, организирана и мотивирана личност за позицијата:
 

Теренски соработник

 
Квалификации:
 • Образование од областа на фармација, медицина/ стоматологија или економија 
 • Искуство во теренска продажба, комерцијално или веледрогериско работење ќе се смета за предност
 • Познавање на англиски јазик и MS Office
 • Возачка дозвола Б категорија
 • Одлични комуникациски и преговарачки способности 
 • Организираност и одговорност кон доверените работни задачи
 • Динамичност, флексибилност и самоиницијативност
 
Одговорности:
 • Посета на аптеки со цел воспоставување и одржување на партнерските односи
 • Идентификување на нови деловни можности и иницирање на контакти
 • Одговорност за продажбите  во доделениот регион
 • Наплата на побарувањата
 • Редовно известување за текот на активностите и водење на соодветна евиденција за спроведените активности
 • Следење и анализа на фармацевтскиот пазар
 
Компанијата нуди одлична можност за професионален развој во динамична средина за амбициозни професионалци ориентирани кон постигнување на резултати. 
Доколку ги исполнувате условите и верувате дека сте вистинската личност за наведената работна позиција, испратете кратка биографија најдоцна до 04.10.2019, со назнака за позицијата. 
 
www.hill.mk 
Хилл Скопје, Анастас Митрев 26/3, 1000 Скопје
тел/факс: 02/3296-481
Времетраење на рекламата: 19.08.2019.