Полиња за пријава

Име и Презиме: *

Дата на раѓање:

Место на живеење: *

Емаил: *

Контакт телефон: *


Степен на образование: *

Струка: *

Работно искуство (години): *

без искуство 0-2 3-5 5-10 10-20 20+

Дејност на фирмата:

icon Во ова поле изберeте ја дејноста на фирмата во која сте вработени или дејноста на последната фирма во која сте работеле.

Искуство:

icon Во ова поле изберете ја Вашата моментална позиција или релевантното искуство во кариерата.

CV:

icon - Дозволена големина на фајлот е 2 MB
- Најмногу можете да внесете 3
- Поддржани формати на фајлови се : pdf|doc|docx
*

Коментар:

icon Во ова поле може да ги наведете вашите дополнителни квалификации или вештини, препораки и сл.

* Задолжителни полиња

 

 

HILL INTERNATIONAL МАКЕДОНИЈА

© 2013 HILL International |  Home| Mapa sajta| Reference