Контакт

Со задоволство ќе Ви понудиме решенија прилагодени на Вашите потреби!

Едноставно контактирајте не на нашата адреса или телефон:

 

Хилл Интернатионал дооел

 

Анастас Митрев 26/3- 1000 Скопје

Тел/фах +389 2 3296-481

email: hill@hill-international.com.mk

 

 


View Larger Map

HILL INTERNATIONAL МАКЕДОНИЈА

© 2013 HILL International |  Home| Mapa sajta| Reference