Стил на продажба

Обезбедете го успехот на вашата компанија со воведување на ефикасна продажна политика!

 

Постигнете повеќе со добар стил на продавање 

За различни ситуации и продукти потребни се различни стилови на продажба. Одредете каков тип на продажни лица имате во вашиот тим и како најдобро да ги ангажирате!
 

Тренинг дефиниран според личноста 

Со раздвојување на стилот на продавање и различните фази во текот на продажбата, добивме исклучителни резултати. На тој начин може да се делува директно на подобрување на недостатоците со многу ефикасни тренинзи. 
 

HILL INTERNATIONAL МАКЕДОНИЈА

© 2013 HILL International |  Home| Mapa sajta| Reference