Постигнување и концентрација

Неуреден книговодител? Пилот со расеана концентрација? Капацитетот и прецизноста на вашите вработени е од исклучително значење за успехот на вашата компанија!

 

3 минути со полна концентрација! 

Анализата на Текот на Постигнување и Концентрација ја дава брзината со која работи, прецизноста и стилот на работење на една личност. 
 
„Способноста за концентрација е од исклучително значење во секоја работа. Секако има и области кои бараат надпросечно ниво на концентрација и беспрекорна точност. Со помош на Анализата на Постигнување и Концентрација, јас можам да ги издвојам  “top performers” од останатите.“
Mag. Roberta Borsos, HR Manager, HILL Woltron Management Partner Vienna
 

 

HILL INTERNATIONAL МАКЕДОНИЈА

© 2013 HILL International |  Home| Mapa sajta| Reference