Локации

Интернационалните стандарди за квалитет обезбедуваат максимална сигурност! 

Користете, повеќе од 35-годишно искуство и  распространета мрежа во  централна, источна и југо-источна Европа. Нашите стандардизирани методи и стандарди за квалитет гарантираат високо квалитетни услуги во сите локации каде што сме присутни.
 

“Размислувај глобално, делувај локално”

40 канцеларии во 20 земји овозможуваат едноставно и брзо остварување на вашите потреби, со трајни резултати. Интеркултурната компетентност, познавањето на специфичните култури, како и на локалните пазари, нудат идеален склоп за потребите на меѓународно и локално ниво.
 
"HILL беше првиот консултант за човечки ресурси кој се осмели да влезе на доста несигурно тло, во регионот на поранешниот Источен блок. Денес, HILL е единствената мрежа која го покрива целокупниот пазар на Централна, Источна и Југоисточна Европа."
Monica Vrabiescu, Managing Director, HILL International Romania
 

HILL INTERNATIONAL МАКЕДОНИЈА

© 2013 HILL International |  Home| Mapa sajta| Reference