Job expired on 31.10.2015.
View current job openings in our Job section
Нашиот Клиент е реномирана и успешна интернационална компанија со сопствен производствен погон. Поради зголемен обем на активности, бараме динамични и мотивирани кандидати од повеќе региони на Македонија за 
 
 
 
Раководители на продажен тим
 
 
Квалификации:
 • висока стручна подготовка
 • 3 години работно искуство во продажба, најмалку една година во раководење со тим
 • возачка дозвола Б категорија
 • познавање на компјутерски апликации MS Office
 • познавање на деловен англиски
 • познавање на албански јазик ќе се смета за предност
 • способност за градење и развивање добри професионални односи со клиентите
 • тимски ориентиран/а, со одлични преговарачки и лидерски способности
 
Одговорности:
 • контрола, координација и евалуација на перформансите на членовите на тимот, раководење, советување и дефинирање на таргети
 • одржува дневни и неделни состаноци со тимот
 • гарантира постојано прибирање на податоци од сите продажни места во регионот во врска со степенот на дистрибуирани и присутни производи
 • врши контрола на извршувањето на пазарот, истражува, воочува и посочува можности за развој на продажбата во регионот на дневна основа
 • учество во планирање на волумен на продажба на реонот и активности за реализација
 • решава жалби и поплаки од страна на купувачите и потрошувачите
 • развива партнерски однос со купувачите во регионот
 
Доколку ги исполнувате бараните критериуми и сте заинтересирани за професионален раст и развој во динамична средина, Ве молиме доставете ја Вашата биографија, најдоцна до 21.10.2015, со загарантирана дискреција. Задолжително назначете ја позицијата за која што аплицирате. 
 
Со аплицирање на огласите во Хилл, станувате дел од нашата база на кандидати. Доколку не сакате да бидете дел од истата, Ве моломе наведете го тоа во мејлот.
 
 
Хилл Скопје, Анастас Митрев 26/3, 1000 Скопје
тел/факс: 02/3296-481
 
Job duration: 07.10.2015.