Job expired on 29.01.2016.
View current job openings in our Job section
Хилл за потребите на својот Клиент, компанија од областа на текстилната индустрија, објавува оглас за работна позиција
 
 
ПРЕТСТАВНИК ЗА ПРОДАЖБА
 
 
Квалификации:
 • средно или високо образование
 • искуство во продажба во извозно ориентирани компании, ќе се смета за предност
 • одлично владеење на Англиски јазик 
 • одлично познавање на MS Office 
 • возачка дозвола – Б категорија
 • високо развиени комуникациски, презентациски и преговарачки вештини
 • мотивирана, иницијативна, самостојна и добро организирана личност, со чувство за одговорност и лојалност
 
Одговорности:
 • градење и одржување професионални релации со постоечки и нови потенцијални клиенти
 • развој на продажните активности на домашен пазар и странски пазари
 • следење на реализацијата на договорените проекти и координација со секторот производство
 • изготвување на анализа на пазар и согласно потенцијалите, подготовка на детални планови за продажба  
 • исполнување на зададените планови и редовно известување за резултатите до менаџментот на компанијата
 
Доколку се пронаоѓате на ваква позиција и сте подготвени за предизвици, Ве молиме испратете го вашето CV и мотивационо писмо на англиски јазик со назнака за позицијата. Краен рок за доставување на апликациите е 04.10.2015.
 
Само кандидатите кои ќе влезат во потесен избор, ќе бидат контактирани.
 
 
 
Хилл Скопје, Анастас Митрев 26/3, 1000 Скопје
тел/факс: 02/3296-481
 
Со аплицирање на огласите во Хилл, станувате дел од нашата база на кандидати. Доколку не сакате да бидете дел од истата, Ве моломе наведете го тоа во мејлот.
 
Job duration: 15.01.2015.