Job expired on 31.01.2020.
View current job openings in our Job section
 
 
 
 
 
 
Доколку барате нов предизвик во кариерата и сакате да работите со професионален тим кој ги следи најновите технологии, тогаш не ја пропуштајте оваа можност!
 
За нашиот клиент, реномирана и успешна софтверска компанија докажана во областа на развој на софтверски решенија со голем број на клиенти од различни делови на светот ХИЛЛ Скопје бара искусни и амбициозни личности за позицијата:
 
 

.Net Core Програмер

(Senior и Middle)

 
Квалификации:
 
 • Универзитетско образование во областа на информатички науки
 • 3 + години работно искуство во програмирање ASP.NET MVC
 • Познавање на ООР концепти, софтверски архитектури (N-Tier Architecture)
 • Познавање на UI концепти и основно дизајнирање
 • Познавање и искуство во .NET CORE
 • Познавање на Micro Services и Docker
 • Познавање на релациони бази на податоци MS SQL (Entity Framework)
 • Познавање на HTML5, CSS3, Jаvascript, Bootstrap,JQuery
 • Англиски јазик – високо ниво
 • Способност за работа во тим
 
Вештини и искуства кои ќе се сметаат како предност:
 
 • Познавање на Angular/React 
 • Искуство со TFS (Team Foundation Server)
 • Желба за учење на нови технологии и примена на истите во проекти
 
Одговорности:
 • Анализа и дизајн на софтверски решенија
 • Развој на софтвер и пишување на техничка документација
 • Комуникација со клиенти
 • Соработка со останатите членови на тимот
 
Доколку ги исполнувате условите и верувате дека сте вистинската личност за наведената работна позиција, испратете кратка биографија најдоцна до 31.12.2019, со назнака за позицијата. 
 
 
www.hill.mk 
Хилл Скопје, Анастас Митрев 26/4, 1000 Скопје
тел/факс: 02/3296-481
 
Job duration: 18.12.2019.