Job expired on 13.05.2014.
View current job openings in our Job section
За наш Клиент – застапник на познати производители на интернационални брендови од областа на козметиката, бараме професионални и искусни кандидати за позицијата
 
 

МЕНАЏЕР ЗА ЛОГИСТИКА

 
Квалификации:
 • ССС или универзитетско образование
 • Минимум 5 години работно искуство во логистика
 • Познавање на Англиски јазик , MS Office и Warehouse Management
 • Валидна возачка дозвола
 • Високо развиени вештини за организирање, планирање и мотивирање на тим, со цел постигнување максимална ефикасност
 • Висока работна етика, одговорност, иницијативност и лојалност
 
Одговорности:
 • Координација и контрола на циклусот на набавки
 • Организирање на магацинот и обезбедување навремена дистрибуција на нарачките
 • Складиштење, детална контрола на залихи, обрт на залихи
 • Мониторинг на квалитетот, квантитетот, трошоците и ефикасноста на магацинското работење
 • По потреба имплементира здравствени и безбедносни процедури
 • Планира и спроведува нови програми за продажба и работи на нови стратегии за набавки и достава
 • Ги планира рутите на возилата и се грижи за трошоците на истите
 • Раководи тим, поставува цели, обучува нови лица и го мотивира својот тим за постигнување високи резултати
 
Нашиот Клиент ви нуди основна месечна нето плата во износ од 25.000 денари, со работно време од Понеделник до Петок, од 08.00-16.00 часот. 
 
Доколку ги исполнувате бараните квалификации и сакате да работите во професионална работна средина, со можности за континуирано усовршување, Ве молиме испратете го вашето CV и мотивационо писмо, со назнака за позицијата. Крајниот рок за доставување на апликациите е 22.04.2014.
 
 
Хилл Интернатионал, Анастас Митрев 26/3, 1000 Скопје
тел/факс: 02/3296-481
www.hill.mk
 
Job duration: 11.04.2014.