Job expired on 06.12.2015.
View current job openings in our Job section
Хилл Скопје, за својот Клиент – успешна и реномирана глобална компанија од областа на градежната и машинската индустрија, бара перспективни професионалци со афинитет кон техничките науки, за позицијата:
 
 
 

Комерцијалист за продажба на опрема

 
 
 
Квалификации:
 • Високо образование од техничките науки или економија
 • Работно искуство во областа или Б2Б продажба ќе се смета за предност
 • Одлично познавање на англиски јазик и MS Office
 • Валидна возачка дозвола и подготвеност за теренска работа
 • Одлични комуникациски, преговарачки и интерперсонални способности
 • Насоченост кон остварување на цели, упорност и изразени аналитички вештини
 
Одговорности:
 • Одржување и иницирање на професионални релации со постоечки и нови клиенти
 • Анализа на потребите и потенцијалите на пазарот и превземање соодветни активности на терен
 • Следење на јавните набавки, подготовка на понуди и преговарање
 • Негување добри односи со купувачите и нивно навремено информирање за нови производи и услуги
 • Придржување и исполнување на зададените цели, согласно стратегијата на компанијата
 • Редовно известување до менаџментот
 
 
Доколку сте заинтересирани за динамична работа, со можности за учење и напредок, Ве молиме испратете ги вашата биографија и писмо за мотивација, со назнака за позцијата најдоцна до 26.11.2015. 
 
Само кандидатите кои ќе влезат во потесен избор, ќе бидат контактирани.
 
 
 
Хилл Скопје, Анастас Митрев 26/3, 1000 Скопје
тел/факс: 02/3296-481
 
 
 
Со аплицирање на огласите во Хилл, станувате дел од нашата база на кандидати. Доколку не сакате да бидете дел од истата, Ве моломе наведете го тоа во мејлот.
 
Job duration: 23.11.2015.