Job expired on 27.05.2019.
View current job openings in our Job section

 

 
Хилл Скопје за својот клиент, реномирана и успешна компанија, бара искусна, посветена и  професионална личност за позицијата:
 

Директор за продажба

 
 
Квалификации:
 • BCC – економски факултет е предност
 • Минимум 7 години искуство во продажба
 • Меѓународно искуство во продажба, организирање/настап на меѓународни саеми
 • Искуство во раководење и тренинг на продажен тим
 • Одлично познавање на англиски јазик и MS Office
 • Одлични комуникациски, презентациски и продажни вештини
 • Ориентираност кон резултати, динамичност и подготвеност за тимска работа
 • Висока работна етика, одговорност и организациски способности
 • Возачка дозвола – Б категорија
 
Одговорности:
 • Воспоставување и одржување на добри односи со клиентите 
 • Креирање и имплементација на стратегии за ширење на продажната мрежа
 • Организирање, координирање и контрола на продажните активности 
 • Следење на пазарот и евалуација на потенцијалот за развој на нови продажни активности
 • Стратешко планирање и развој на нови производи
 • Раководење со тимот за продажба и продажната мрежа
 • Редовно известување и водење на соодветна евиденција за текот на проектите
 
Компанијата нуди одлична можност за професионален развој во динамична средина за амбициозни професионалци ориентирани кон постигнување на резултати. 
 
Доколку ги исполнувате условите и верувате дека сте вистинската личност за наведената работна позиција, испратете кратка биографија најдоцна до 14.03.2019, со назнака за позицијата. 
 
www.hill.mk 
Хилл Скопје, Анастас Митрев 26/3, 1000 Скопје
тел/факс: 02/3296-481
 
Со аплицирање на огласите во Хилл, станувате дел од нашата база на кандидати. Доколку не сакате да бидете дел од истата, Ве молиме наведете го тоа во мејлот
 

 

Job duration: 28.02.2019.