Вести

објави
Со правилна распределба на вработените до поголем успех

  Правилно распореден вработен, на позиција соодветна на способностите и интересите, е клучот за ефикасна организација, задоволни и мотивирани работници и успешен бизнис.                                                 Cе прашувате зошто некој ваш вработен изгледа незадоволно, нема ентузијазам при работењето, не е мотивиран [...]

објави
Најбарани се продажните менаџери

  Во последно време во Македонија најбарани профили се претставниците за продажба и продажните менаџери, како и позициите поврзани со финансии, сметководство, ИТ-специјалисти и програмери. Како резултат на влегувањето на нови инвестиции и отворањето производствени капацитети, сè повеќе се бараат и профили од техничките струки.                             [...]

HILL INTERNATIONAL МАКЕДОНИЈА

© 2013 HILL International |  Home| Mapa sajta| Reference