Понудата е истечен09.07.2018.
Прикажи ги нашите сегашни реклами во делот oгласи за работа
 
 
 
 
 
Хилл Скопје, за својот клиент Графика Плус, докажан лидер во  широкоформатен дигитал печат и производство на реклами, бара млади и проактивни личности за позицијата:
 

Работник во печатница 

 
Квалификации:
  • завршено средно/ високо образование
  • со или без работно искуство
  • организираност, ориентација кон детали и прецизност
  • посветена личност која сака да учи и напредува заедно со компанијата
 
Ви нудиме можност за соработка со добро обучен тим од професионалци и напредок во дизајн, проектирање, печатење, аплицирање и монтажа. Работните задачи вклучуваат лепење, штосување, перфорирање, монтажа на постер, церади и работа со современи машини, технологии и матерјали.  
 
 
Доколку сте заинтересирани за предизвик и напредок во компанија со современи услови за работа, Ве молиме испратете ја вашата биографија со назнака за позицијата. Краен рок за доставување на апликациите е 09.06.2018. Само кандидатите кои ќе влезат во потесен избор ќе бидат контактирани. 
 
Хилл Скопје, Анастас Митрев 26/3, 1000 Скопје
тел/факс: 02/3296-481
 
 
Со аплицирање на огласите во Хилл, станувате дел од нашата база на кандидати. Доколку не сакате да бидете дел од истата, Ве молиме наведете го тоа во мејлот.
 
 
 
 
Времетраење на рекламата: 28.05.2018.